søndag den 13. marts 2011

Håret der ikke gav op.

Okay. Jeg er en ret speciel personlighed, det har vi vist fået slået fast.
Men det lader til, jeg er mere speciel end man lige tror...

Jeg har haft besøg af Grævlingen i weekenden. Stakkels Grævling. Sikke en weekend. Vi havde aftalt, vi skulle se Ringenes Herre, spise og bare slappe af og hygge os. (...) Sådan blev det ikke helt. For jeg er the Tease from Hell, åbenbart. Grævlingen brokkede sig og jeg blev ved med at gøre, hvad jeg nu gjorde, fordi det tændte ham og det morede mig sgu egentlig en del. Jeg nappede i hans øre, legede med hans nipples og klemte hans inderlår og lagde hele tiden op til at ville kysse ham, uden at gøre det. Og det gav ham, som han selv kalder det, blue balls. Efter et døgns tid hvor det foregik på den måde kom vi "endelig" til den seksuelle akt... Troede vi. (...)

Jeg er et lattermildt menneske og sex og latter er for mig to ting, der er forbundne. Og sådan har grævlingen det vist også. For sex skal jo være sjovt. ...det skal bare ikke være så sjovt, at man mister lysten fuldstændig.

Men nu havde jeg jo lagt op til en hel masse i over et døgn og vi lå jo i sengen, nøgne og lystige (jeg grinte og han var liderlig.), så som jeg sagde, vi kunne jo lige så godt få det overstået, når nu vi var kommet så langt. Han gik ned på mig, fik et kattehår i munden, som ikke ville forsvinde, han lå og kæmpede med det i ca. en halv time og jeg var færdig af grin. Men fortsætte, det skulle vi jo. Men jeg var blevet træt, så jeg kiggede på ham og bad ham om selv at gøre den stiv, om at være øverst og det syntes han alligevel var lige groft nok. Og så grinte jeg noget mere, kom til at klaske min næse på Grævlingens brystkasse og fik næseblod... Jeg fik da blodet til at forblive i kroppen relativt hurtigt, kondomet kom på, jeg kom op, stadig uden lyst, jeg begyndte at grine og det føltes åbenbart godt for grævlingen! Og med de ansigtsudtryk han lavede, grinte jeg endnu mere. Til sidst opgav vi dog og vi prøvede en anden stilling og... Det fungerede ikke, Grævlingens soldat havde opgivet. Den havde simpelthen sagt, at det her kunne den ikke være med til. Den havde trukket sig tilbage.
Vi lå lidt og snakkede, han ville gerne have en udløsning, hans blue balls trængte til at blive tømt, så jeg gav ham en hånd, så jeg kunne få sovet.

... Det har nok været det mest kiksede sex, jeg ikke har fået. Damnit. Men så fandt vi da ud af, vi bare ikke dur til dét og bare skal holde os til at nusse, kysse og game sammen.

Og det er jo heller ikke helt ringe.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar