torsdag den 21. juni 2012

Når folk bliver røvrendt...

...Så har de ret til at vide, hvem der røvrender dem.

Heldigvis er jeg ikke den eneste, der tænker sådan - hvilket man også har kunnet se, ved forskellige TV programmer, hvor entreprenører og andet skidtfolk, som har levet fedt på at røvrende folk, bliver hængt ud med navn og firma og hvad der ellers er på dem, så folk slipper for at blive røvrendt igen.

I første omgang vil jeg ikke gå så langt, som at udlevere navnet.
Men jeg vil udlevere brugernavne.

Blog.dks brugere er blevet røvrendt af en faker, som synes, det er uretfærdigt, jeg informerede folk om hendes svinestreg. Og så løber man selvfølgelig hen og råber "inkompetent admin!", selvom man egentlig havde lovet at holde sig væk fra siden.

Men her er jeg ikke admin, her er jeg privatperson - og som privatperson kan og er jeg tilhænger af, folk ved, hvem der har røvrendt dem.

Tempf blev røvrendt af DenGladeDreng. Tempf og DGD blev venner, i 1½ år blev Tempf løjet for, til sidst fik DGD kræft og døde.
Lilje har skrevet længe på blog.dk. Lilje, DenGladeDreng, Bekendelser, Solskinsanna, Anemone, Clarasofie og UdenMening var en og samme person.

Hvis fakeren kommer på siden igen får jeg det at vide.
Og så får I det at vide - og måske der også ryger et link til facebookprofilen og andre personlige oplysninger ud.

For i min bog, så røvrender man ikke folk på den måde.

4 kommentarer:

 1. Tak for denne blog. Jeg er helt i chok. Jeg skrev godt med Lilje. Jeg forstår det ikke.. Tak fordi du fortalte det hele, så man forstår!

  SvarSlet
 2. Wtf! Tak for sandheden Leppe.. Wow..

  SvarSlet
 3. Det var så lidt. I har ret til at vide det.

  SvarSlet
 4. Det sygt. Sygt og forkert.
  Men, der er vel nogle, som skal være.. Usmarte.

  Wrah.

  SvarSlet